Доктор помага, а природата лекува…

Добре дошли в нашата колекция от Старопланински мехлеми, натурални продукти, които ви помагат в решаването на различни дерматологични и венозни проблеми. Нашите мехлеми се базират на дългогодишни рецепти, вековна традиция в използването на лечебни билки в комбинация с използването на съвременни фармацевтични технологии. Ние ви предлагаме висококачествени, натурални и изключително ефективни продукти за грижа и лечение на увредена кожа.

Натурални съставки като бръшлян, чуваркуща и дива мента, заедно с модерни фармацевтични техники, правят Старопланинския мехлем висококачествен и много ефективен продукт, който гарантирано ще ви помогне в решаването на различни дерматологични проблеми. Нашите мехлеми ви предлагат ефективно, бързо и дълготрайно решение за общото здраве и външен вид на вашата кожа - по естествен път.

Моля въведете е-мейл адреса на Вашият профил. На него ще Ви изпратим код за смяна на паролата. След като получите кодът за смяна на паролата, ще можете да изберете нова парола за Вашия профил.