Мехлем за Хемороиди
Мехлем за Хемороиди
Цена/Кол.
27.00 лв.
Кол.

Внимателно подбраните природни съставки в комбинация с традиционната изработка, напълно природна суровинна основа, дават на този крем изключително, а може да се каже дори и магично действие. Следователно това е Старопланински Мехлем за хемороиди, който наистина работи т.е. напълно оправдава името си, в което са се уверили хиляди наши доволни и безкрайно благодарни потребители.

Как работи и от какво се състои?

Старопланински мехлем за хемороиди е природен продукт, при който лековити билки и вещества успешно премахват последвалите развития, предизвикани от хемороиди.

За приготвянето на Старопланинския мехлем за хемороиди използваме етерични масла от три вида билки: Невен (Calendula officinalis), кантарион (Hypericum perforatum), както и Бял равнец (Achillea millefolium). Ланолин, който също участва в състава на мехлема представлява животинска по произход мас, която се добива при обработка на овча вълна и действа благотворно на наранена и болна тъкан. Заедно с това Ланолин представлява и много силен природен емулгатор, т.е. обединява всички съставки в мехлема, а притежава и значителни свойства на консервант.

Невен кантарион Бял равнец

Кои са предимствата в сравнение с други козметики и методи?

 • Много бързо елиминира болката и сърбежа;
 • Лесно се абсорбира и улеснява приема;
 • Спира влошаването и притежава силно антисептично действие;
 • По време на приема не е необходимо да се спазват никакви диети, но е препоръчително да се избягва алкохол, горещи и пикантни храни и кафе;
 • Противопоказания няма;

Как се използва Старопланински мехлем за хемороиди и колко продължава употребата?

Мехлемът по своя състав не притежава нищо вредно за човешкото здраве! Споменахме, че е изцяло природен и безкрайно благотворен и лековит. Ако няма силно влошаване, последвало възпаление, придружено от силна интензивна болка, непоносим сърбеж и т.н., се мажете веднъж дневно, най-вече преди сън, което е напълно достатъчно. Прилагайте както външно, така и вътрешно без оглед на това, което пише в листовката, че е само и единствено за външна употреба. Това е предупреждение към пациентите да не се поглъща мехлема, а не да не се маже вътрешно в раната. Следователно повечето симптоми и затруднения ще изчезнат, но Вие трябва да продължите да се мажете минимум две седмици. Няма ограничение в това колко време можете да използвате мехлема. Можете да го използвате докато сметнете за нужно. Подходящ както за мъже, така и за жени без значение от възрастта, както и за бременни.

На този линк можете да прочетете повече за третирането, симптомите и лечението:

Мехлемът въздейства ли и на анални фисури?

Това е още един от най-често задаваните въпроси, на който ще Ви отговорим точно и ясно. Освен всичко останало Старопланинският мехлем има в състава си и опредено количество борна киселина (Acidi Borici). Борната киселина е неотровна (използва се за измиване очите на деца и новородени) и притежава една много интересна особеност, а тя е, че много интензивно спомага стесняването на кръвоносните съдове, предотвратява тяхното повторно разширение и събиране. Притежава и силно противовъзпалително, успокояващо действие.

Защо това е важно тук?

Аналната фисура представлява малка цепка, разкъсване, раничка на мускучетата на аналния сфинктер (мускулчета, които се намират в края на аналния отвор) така че, ако аналната фисура е наболяла и е от скоро, т.е. ако не е пренебрегнато лечението и третирането, нашият мехлем ще окаже много силно и ефикасно действие, просто заради магичната формула и състав, които притежава. Ако аналната фисура е хронична, тогава, за съжаление, хирургът е единственият избор, друга опция просто няма!

Стига ли се до появата на рецидив след употребата, т.е. хемороидите връщат ли се?

Това е много интересен въпрос, който хората, които страдат от хемороиди много често задават. Ето и отговора:

 • Хемороиди са разширени вени в областта на ануса и представляват болест на кръвоносните съдове на аналния сплит. Следователно това са слаби места по вените, които образуват издутина в следствие на кръвното налягане. До появата на хемороиди водят различни фактори, каквито са обездвижване, дълго седене, неправилно хранене, стрес, консумация на алкохол и други. Само и единствено хирург може по хирургически път трайно да отстрани хемороиди. Практиката показва обаче, че шанса за повторна поява е много голям, следователно и след подобно лечение на хемороиди, при много голям процент от пациентите, те се появяват отново.
 • Всички мехлеми, кремове, мазила, чайове на този свят малко или много влияят на симптомите на хемороиди, каквито са болка, кървене, сърбеж и т.н. Старопланински мехлем за хемороиди изключително силно и ефикасно въздейства на симптомите. Болка, кървене, сърбеж и овлажняване изчезват само след 4-5 дни употреба.

Но.....

 • Ако желаете (а сигурно е така) да не се върнат споменатите симптоми, можете сами да го изпробвате и да видите, какво е това, което ви пречи и какво води до появата на симптомите на хемороиди? Причина за появата на симптомите и затрудненията идващи от хемороидите е със строго индивидуален характер. Това ще рече, че зависи от отделния човек. На някои им пречи пикантна храна, на други не, на някои им пречи кисело, на някои алкохол, стрес, на други не.... обособени правила няма.

Затова трябва да споменем и физическото напрежение като много важен фактор за появата на хемороиди (при жени след раждане, например), а не можем да забравим и генетичния фактор като една от най-големите причини за появата и развитието на хемороиди. Проучвания показват, че храненето, както и някои други външни фактори (седене, неактивен начин на живот, стрес) са от същинско значение за това на какво трябва да се обърне внимание и анализирайки всички тези фактори накрая ще стигнете до правилното заключение и отговора на същинския въпрос:

Какво е това, което ме притеснява и какво води до появата на неприятните последствия, които причиняват хемороидите?

Когато намерите правилния отговор на този въпрос сигурно няма да имате нужда от никакви мехлеми, мазила, чайове и други. Решението на проблема е само и единствено във Ваши ръце.

Какво е важно да знаем и на какво трябва да обърнем особено внимание?

 • Важно е преди употребата на мехлема, за да избегнете нежелани реакции от продукта задължително да се консултирате с Вашия личен лекар или фармацевт..

Старопланински мехлем за Хемороиди

Други бележки:

 • Краен срок на годност: 12 месеца след датата на доставка;
 • Само за външна употреба според приложеното упътване;
 • Мехлемът да се съхранява на тъмно и сухо място на температура до 20 градуса, недостъпно за деца;
 • Тегло на мехлема: 60 мл;
 • Цена на Българския пазар: =27,00 лв.

Начин на купуване:

 • Продуктите ще бъдат изпратени по Еконта. Бърза поръчка с наложен платеж. Разходите по доставката не са включени в цената. Срок на доставката е 1-2 работни дни;
 • Покупка на складови цени в аптеките.
 • За покупка от чужбина посетете английската или немската версия на нашия сайт, попълнете поръчката и заедно с това можете да платите чрез кредитна карта или Pay Pal. Срокът на доставката е 7-9 работни дни.