Псориазис

симптоми и причини за псориазис

Псориазисът е хронично кожно заболяване, характеризиращо се със зачервяване, последвано от белезникави скали. Най-често се проявява на лактите, коленете и трансформирана тъкан на главата. Честотата на заболяването зависи от съотношението (по-малко в черно и жълто от населението) и нацията (при индианците и ескимосите не се отчита).

Заболяването може да се появи във всяка възраст, от момента на раждането до старостта, но е най-често по време на периода на полова зрялост. Той е еднакво представен както при мъжете, така и жените, с изключение, че при жените обикновено се появява в детството. Понякога заболяването може да бъде в много лека форма, но има много сериозни случаи, които съдържат по-голяма площ от кожата. Псориазисът не е заразно заболяване и не се разпространява от човек на човек.

Видове на псориазис:

Псориазисът може да бъде дефиниран като:

 • В по-лека степен (по-малко от 3% покритие на кожата),
 • Умерен (10.3% покритие на кожата) и
 • Тежък (повече от 10% покритие на кожата). Моля отбележете, че дланта представлява около 1% от общата площ на кожата на тялото.

Въз основа на заболяването има два основни типа, а именно:

 • Псориазисът Guttata Тази форма обикновено се среща при деца и младежи и добре реагира на терапията. Това се случва след остра инфекция на горните дихателни пътища като грип, ангина, и т.н. които са тясно свързани с падане на имунитета. Обикновено спонтанно преминава, обаче може да се превърне в хронична форма.
 • Псориазисът Vulgaris-псориазис е по-вероятно да се превърне индуциран психически стрес и повишен прием на алкохол. В много голям процент, с добре ръководена терапия със Старопланински балсам за екзема и псориазис, се получава оттегляне на псориатичните лезии. Разбира се, продължителността на полученото подобрение не е възможно да се определи.

Какво причинява появата на псориазис?

Точната причина за това заболяване все още е неизвестна, въпреки че се счита, че това е комбинация от фактори, които водят до появата на това заболяване. Генетиката е един от тези фактори. Установено е, че около тридесет процента от пациентите имат фамилна генетична предразположеност. Това не е обяснено точно как влияе на повишаването на честотата на псориазис на някои места. Но е очевиден фактът, че в 30-40% от пациентите, страдащи от псориазис има влошаване поради излагане на стрес. Също така се смята, че причината е в имунната система. Белите кръвни клетки, които обикновено се активират, за да се борят с инфекцията, се активират срещу здравите клетки на кожата. Белите кръвни клетки отделят химикали, цитокини, които стимулират възпаление (зачервяване) и причиняват кожни клетки се делят по-бързо от нормалното. След това кожата се формира възпаление, люспести, удебелени печати.

Дали се лекува псориазис?

Налице е постоянен, ефективен лек за псориазис. Въпреки това, съществуват редица лечения, които в повечето случаи влияят на симптомите на псориазис, които могат да бъдат държани под контрол, както и да се намали преднината до оттеглянето му.

Старопланинският мехлем за екзема и псориазис с уникалната си формула успешно премахва симптомите на псориазис. Ефектът от лечението е много бърз и видим за вас, може да се появат сърбеж, парене и болка, но след няколко дни изчезват. След лечение в продължение на 30 дни. води до драстично отнемане на псориатичните региони и в 85% от случаите може и да завърши с резолюция и изцеление.

Ефектът е гарантиран, но е с индивидуален характер, не се знае кога, дали и по кое време, болестта в крайна сметка ще се върне.

Повече за третирането можете да прочетете Тук!.

Няколко препоръки:

 • Избягвайте стресови ситуации, стресът е един от важните фактори в развитието на псориазис като болест.
 • Носете само памучни дрехи..
 • Като лична хигиена, за да се избегне (ако е възможно)да се докосват до третирания участък със сапун, баня и други химически агенти. Водата няма значение и не вреди на лечението.
 • Изхвърлете или драстично намалете консумацията на алкохол. Алкохолът е основен тригер за появата на псориазис.
 • Обърнете внимание на вашата имунна система. Включете някои от помощни средства в рамките на терапията.

Кошница

Кошницата е празна

Ето защо да бъде използван Старопланински мехлем !

 • 100% натурални продукти
 • Дългата традиция. Изработени от рецепти на планинците
 • Терапията е безболезнена и високо ефективна
 • Не дразни и не са нанесени щети на здравата тъкан
 • Няма нужда от мазилки и превръзки по време на терапията
 • Не атакува здрава тъкан и новообразуваната кожа

Кой и Където?

Растения за вземането на балсамите са събрани в село Велика Луканйа кое се намира в сърцето на националния парк на природата Балкан на територията на община Пирот, Р. Сърбия. Всичките мехлеми се правят в това селище, на регистрираното земеделското домакинство на Г-н Томислав Варагич.

В момента те са тук:

В момента има 237  гости и няма потребители и в сайта

Гаранция

Ако има някаква причина не сте доволни от нашите продукти, ние Ви гарантираме възстановяване на сума в пълен размер в най-кратки срокове от момента на жалбата.