Кокоши трьн

Kокоши трън Отстраняване на мазоли на краката, втвърдявания и кокоши трън.

Можете да си сложите ботуши, когато зимата показва зъбите си, или пък още не е достатъчно топло, но тогава ще осъзнаете, че сте пренебрегнали краката си много. Страдате и се опитвате да игнорирате болката, която чувствате, причинена от грозните мазоли, които образуват заедно низ върху пръстите на краката. Сега е ясно за вас какво означава, когато хората казват, че ги боли като "трьн"!

Вие знаете, че това е по ваша вина, защото сте пренебрегнали някои неща и ще отложите ходенето при педикюрист с оправданието, че имате по-важни неща за вършене. Мазоли и удебеляване около пръстите на краката, врастнали нокти са характеристики на непривлекателните крака.

Какво е кокоши трн и как се cреща?

Отстраняване на мазоли на краката,втвърдявания и кокоши трън

Мазоли и кокоши трън принадлежат към подгрупата на човешки папиломен вирус (HPV), която се среща в повече от 80 форми. Повече от 75% от населението на света има този вирус в себе си. Всеки мазоли има твърд център, който е насочен към вътрешната тъкан, тъканта под нея. Ако го натиснете, твърд излишък прави налягане на нервите под кожата и да причини болка. Този тип мазоли, се нарича твърд мазол. Меките мазоли, което се случват най-вече между пръстите на краката, обикновено се омекотяват от пот, и мазол или мазоли на ходилото са обикновено малки-с размерите на оризово зърно. Високите токчета, неестествени материали, от които са направени обувките и модерен дизайн на обувки е една от основните причини за феномените мазоли. A вродена деформация на крака също би могло да е причина.

Пешеходни мазоли представляват keratodermia което е с площ от жълтеникава кожа с твърд и много чувствителна централна зона, която се удебелява след излагане на повтарящи се сили с цел защита на кожата. Това централно сгъстяване е причинена от hyperkeratisis, който се простира като трън в дълбоките пластове на епидермиса. Мазоли настъпят след повтарящи сили и натиск, който се дължи на тесни обувки или ортопедична деформация на крака. Дебели, твърди кожни лезии могат да се появят навсякъде в подножието, където кожата е изложена на постоянно триене на обувки. Mазоли обикновено се появяват около петата и страничните части на пръстите, когато неудобни и тесни обувки правят силен натиск върху кожата. На първо място, засегнатата област става червена, болезнена, а понякога се появяват мехури. С течение на времето, промените стават по-трудни, по-дебели и много болезнени.

Средства за почистване като камък-пемза може да ви помогне при отстраняването на мазоли и постоянна грижа за кожата, помага за предотвратяване на връщането на тези промени. Краката ви трябва да са свободни да "дишат", той не е удобен за тях, когато те са притиснати в тесните модерни обувки, които могат да бъдат в областта на модата, но се запитайте кой плаща цената за това-краката ви, разбира се.

Затова моят съвет е да се обърне внимание преди всичко на обувките, които не трябва да бъдат затворени на всички места, те трябва да бъдат изработени от естествени материали и трябва да се вентилират след носене. Би било добре да се налива малко сода за хляб във вашите обувки. Хората с високи сводести краката са най-податливи да има крак с мазоли и мазоли, защото, когато те ходят, те поставят по-голям натиск върху пръстите на краката им и триенето е по-висока. Старопланински мехлем - мазоли и брадавици отстраняване е успешно решаване на проблеми по краката с мазоли. Мехлемaнт има силно кератолитично действие, а процентът на успех с този метод е много висок.(95%). Така че, Отърви се от мазоли, е бърз, силен и много ефективен.

Отстраняване на мазоли на краката,втвърдявания и кокоши трън

Tерапия за премахване на вроговявания и мазоли на краката е много успешна в продължение на много години и се изпълнява по следния начин:

 • Измийте засегнатото място с топла вода и неутрален сапун.
 • Съединението трябва да се прилага директно от бутилката или използването на стик ухо, която има памук в края на засегнатата тъкан и 0,5-1 cm. за това в тънък слой. Съединението съдържа органичен разтворител, който се изпарява бързо, и след нанасяне на първия слой трябва да изчакате 7-8 минути. Нека балсамът изсъхне и след това да се продължи с дейностите.
 • 12 часа след прилагане на първия слой да се приложи отново тънък слой балсам на същото място. Вие наслагвате слой върху слой. Отново, изчакайте 7-8 минути. Нека балсамът изсъхне и да се продължи с дейностите.
 • Повторете този процес, докато засегнатото място получи 7-8 тънки слоеве (2 пъти на ден, най-добре преди лягане и сутрин).
 • През това време, мястото може да се навлажнява с вода, но не трябва да се търкат (четка, гъба и др.).
 • След 7 дни на прилагането на балсама, можете да остановите, че е било напълно достатъчно на лекарственото вещество от балсами да си свърши работата. През това време трябва да се обърне внимание на мазола; да не се прилагат други всякакви мазила, превръзки и т.н. над него. Не го пипайте с ръце и да не се вади балсама.
 • На осмият ден, вечерта преди лягане сложете крака в гореща вода и го задръжте за 15 минути. Когато кожата на крака се омекоти, подсушете краката си с помощта на кърпа, избършете мазола леко и да се изрови с пръсти. Няма да боли.
 • Ако отстраните болната тъкан и да се намери бяло петно, чийто диаметър е от 3 до 5 mm в средата на болезнен място, трябва да се направи почивка от 1 до 2 дни и да се повтаря процедурата, чрез прилагане на четири тънки слоеве един върху друг в един ден, и тогава нека да се приложи балсам за 10 дни. След това, коренът ще излезе и ще може да се махне с пръстити. Това е така, защото протича процес за дълго време, т.е. коренът на мазола е твърде дълбоко, за да го премахнете от една терапия.

Кликнете ТУК за да видите продукта, който най-накрая Ти помогна!

Бъдете упорити и ние гарантираме безопасно оползотворяване!

Съвети:

 • Обърнете внимание на краката си
 • Дръжте ги на сухо.
 • Използвайте нов чифт чорапи всеки ден.
 • Изсушете си обувките.
 • Носете удобни обувки.
 • Изрежете внимателно ноктите си.