Гениталните брадавици, лечение

Важна група от брадавиците са така наречените заострени брадавици, генитални брадавици или остър (Condilomata акумината), които са в резултат на ефекти на някои типове вируси на annogenital площ, и много рядко в устната лигавица. Вирусът се предава по време на полов акт; тези брадавици са най-често продълговати, те са меки и неравна повърхност, често висят на лоста и формират групи. HPV инфекция при жените води до промени в стената на матката, които се наричат цервикална интраепителна неоплазия (CIN), които могат да преминават в маточната рак.

Гениталните брадавици, лечение

Какво са гениталните брадавици и как да се отървете от тях?

Гениталните брадавици обикновено са плътни цветни или сиви израстъци, които се появяват в областта на гениталиите, на пениса, скротума, уретрата или аналната област на мъжете (около ануса).

Гениталните брадавици при мъжете може да не са очевидни, защото могат да бъдат много малки и скрити под препуциума на пениса. При гениталните брадавици могат да се появят много малки мехури. Понякога е трудно да се забележи генитални брадавици-кондиломи при мъжете, защото те са скрити от пубиса. Статистиката показва, че в 50% от всички хора, заразени с генитални брадавици HPV вирус никога не се появява. Понякога, отново, кондилома изглежда много нехарактерно. Гениталните брадавици при мъжете може да се прояви само като леко повдигната област на кожата в областта на гениталиите. Гениталните брадавици при мъжете се предлага в различни размери, както самостоятелно и в групи.

Гениталните брадавици около пениса обикновено са гладки отгоре, освен ако те се получават в група-като клъстер.

В близост до ануса, те често са заострени, извита като пръсти. Повечето от гениталните брадавици има перлено, но малко по-тъмен оцветяване (ярки сиви цветове) и форма, която прилича на карфиол, когато те са в една група (клъстер). Гениталните брадавици са обикновено доста повдигнати във връзка с кожата, но от време на време се появяват като слабо забележим катаклизъм. Можете да почувствате гениталните брадавици върху кожата си като гранулирано вещество. В двата пола проблемът може да се появи около ануса. Бременни жени или пациенти, които имат отслабена имунна система могат да открият брадавиците да растат по-бързо. Във всички случаи, първите признаци не може да се появи от един до шест месеца след инфекцията. При жените, вирусът на рака понякога се появява в цитонамазка. Някои видове на генитални брадавици са свързани с рак на шийката на матката.

Симптомите на Гениталните брадавици:

Симптомите на Гениталните брадавици при мъжете може да се появи във всяка възраст, въпреки че повечето случаи на остро състояние са записани при мъжете са между 17-33 години, когато те са сексуално активни. Гениталните брадавици са силно заразни. Инфекция по време на един полов контакт с лице, което има генитални брадавици е висока,до 60%!

Симптомите на Гениталните брадавици при жените cа същите, както при мъжете, разликата е:

  • Че те се случват много по-често.
  • Венерически брадавици могат да бъдат намерени при жени под формата на петна и мехури по външната страна, в областта на влагалището, както и във вътрешността на вагината, вътре в срамни устни (устни, голям и малък).
  • Малки мехури могат да се появят дълбоко във вътрешността на вагината, поради което е необходимо условие за жените от всички възрасти PAP тест (цитонамазка), с цел да се избегнат потенциални усложнения, които могат да възникнат, ако болестта не се лекува правилно.

Гениталните брадавици, лечение

Старопланински мехлем за генитални брадавици успешно отстанява тях.

Гениталните брадавици при жените

Поради естествения органичен разтворител като необходима съставка на балсами, ние не препоръчваме лечение на генитални брадавици в лигавицата (устната кухина, и във вътрешността на вагината). Лечението е успешно и в много случаи външното третиране кондилома води до отнемане на вътрешния. Обосновката за лечение на вирусни брадавици се основава на превенция на разпространението на други части на тялото или на други хора; предотвратяване на дразнене, кървене и други нежелани локални ефекти на брадавици; козметични и социални съображения, а възможното асоцииране с предракови лезии, известни като цервикална дисплазия.

Старопланински мехлем генитални брадавици отстраняване е много успешна в продължение на много години и се изпълнява по следния начин:

  • Измийте засегнатото място с топла вода и неутрален сапун.
  • Съединението трябва да се прилага директно от бутилката или използването на стик ухо, която има памук в края на засегнатата тъкан и 0,5-1 cm. за това в тънък слой. Съединението съдържа естествен органичен разтворител, който се изпарява бързо, и след нанасяне на първия слой трябва да изчакате 7-8 минути. Нека балсама изсъхне и да продължи с дейностите..
  • 12 часа след прилагане на първия слой прилагат тънък слой на балсам на същото място. Вие кандидатствате слой върху слой. Отново, изчакайте 7-8 минути. Нека балсама изсъхне и да продължи с дейностите.
  • Повторете този процес, докато засегнатото място получава 7-8 тънки слоеве (2 пъти на ден, най-добре преди лягане и сутрин).
  • През това време, мястото може да се навлажнява с вода, но не трябва да се търкат (четка, гъба и др.).
  • След 14 дни на прилагането на балсама, можете да позволи на лекарственото вещество от балсами да си вършат работата. През това време се обръща внимание на генитални брадавици; не придават всякакви мазилки, превръзки и т.н. над него. Не го пипайте с ръце и да не се вади балсама.
  • 15тия ден, вечер преди лягане, избършете гениталните брадавици леко и да се отстрани с пръсти. Няма да боли.

Диета съвети:

Включи пресни плодове, зеленчуци, ядки и семена (особено тиквени семки), които ще помогнат да се стимулира имунната система. -Опитайте се да се избегне наситени мазнини, бързи храни, захар и преработени храни, които разрушават тялото на хранителни вещества. - Опитайте се да се пие най-малко осем чаши вода на ден. - Опитайте се да намалите приема на кофеин и кола напитки. - Опитайте се да включва пресни плодове и зеленчукови сокове.

ЗАБЕЛЕЖКИ:

Не трябва полов акт по време на лечението, както и използването на презервативи в продължение на няколко месеца след лечението, докато брадавиците са изчезнали напълно.