Мехлем за Кокоши трьн и Брадавици
Мехлем за Кокоши трьн и Брадавици
Цена/Кол.
27.00 лв.
Кол.

Как работи мехлемът и от какво се състои?

Мехлемът може да окаже изключително силно кератолично действие на ЧПВ в синергия с много силно активни билкови съставки.

Прибавете и олио от Дебелец (Semperuivum Tektorum), Бръшлян (Hedera Helix), Мента (Menta Piperita), както и действието на Салицилова киселина, които са много ефикасни в борбата срещу ЧПВ. В мехлема има природна целулоза, която е разтворена в органичен разредител и заедно с лековитото действие на билките, намира болното място и предотвратява достъпа на кислород до него, което е от основно значение за неговото елиминиране.

debelec Бръшлян Мента

Кои са предимствата в сравнение с други продукти и методи?

Резултати от изследвания показват, че Старопланинският мехлем за кокоши трън и брадавици притежава много силно кератолично действие срещу ЧПВ. Отбелязано е значително подобряване и регенерация на засегнатата кожа при хора, които използват мехлема минимум 7 дни според приложеното упътване. За разлика от други продукти и методи, след прилагането на Старопланинския мехлем за кокоши трън и брадавици, няма нужда от поставяне на марли,бинтове, памук и т.н. По този начин не се стига до по-голям натиск на болното място, което най-често причинява допълнителна болка. Тук това го няма, няма бинтове, няма марли, няма памук, следователно няма допълнителен натиск върху болезнения кокоши трън или мехур по стъпалото, и което е най-важно позволено е накисване и миене.

Староплнинският мехлем за кокоши трън и брадавици не напада и не вреди на здравата тъкан! Мехлемът не е козметичен продукт и поради тази причина не трябва да се втрива и нанася на здрава кожа, но дори и това да се случи, освен леки раздразнения във вид на зачервяване няма никакви други реакции.

Много ефикасен е в борбата срещу ЧПВ, като домашна употреба в съотношение цена/качество и ефикасност, което лечението дава, което е много голямо предимство на Старопланинския мехлем в сравнение с всички останали конкурентни продукти и методи при елиминирането на вируса.

Две седмици след употреба със Старопланински мехлем:

Две седмици след употреба със Старопланински мехлем

Как се употребява мехлемът, какво е упътването за употреба и каква е продължителността на ползване?

Същината на тази терапия е в това, че ако има съмнение за кокоши трън, генитална брадавица, мехур по стъпалото или брадавици по ръцете, всички тези болезнени, неприятни неща могат да бъдат непрекъснато покрити с мехлем за точно определен времеви период. И по тази причина е необходимо време за мехлема да свърши своята работа и заедно с това да елиминира ЧПВ. Водата, накисването, душът, и миенето не пречат на мехлема. Следователно, можете спокойно да поддържате лична хигиена, но внимавайте с мястото, което третирате. Като казваме това, имаме предвид, че при поддържането на личната хигиена трябва да избягвате триенето на третираните места по кожата с гъба,с ръце и т.н. Можете спокойно да миете третираното място, но внимателно.

На тези линкове можете да видите по-подробни упътвания за третиране на всички вирусни кератози поотделно:

Стига ли се до появата на рецидив след употребата,т.е. вирусът връща ли се?

За разлика от стандартните, обичайни медицински методи при терапия и третирането на вируса кератоза, каквито са замразен течен азот, лазерно премахване или премахване чрез електрокагулация, където вирусът се премахва само и единствено от повърхността на кожата, при терапията със Старопланински мехлем за кокоши трън и брадавици, ЧПВ се елиминира заедно с горния слой епидермис, много дълбоко и трайно се потиска дълбоко в организма! В тази връзка трябва да споменем, че над 95% от човешката популация съдържа в себе си ЧПВ, а появата на вируса по кожата е в следствие на различни фактори, каквито са:

 • спад в имунитета на организма (следоперативно състояние, както и обща отслабналост на организма след прекарани болести или други фактори)
 • външно механично действие (натиск от тесни и неудобни обувки, както и носене на обувки от изкуствена материя)
 • външна изложеност на вируса (мокрите ръбове по басейна за къпане, допир на прясно месо със заразена животинска кожа, на което изложени на риск са хора, които работят като месари или в кланниците)
 • предаването от човек на човек чрез бърсане на кожата с една кърпа, пренос на вируса чрез пране и т.н.
 • пренос чрез допир от човек на човек

Следователно нашият мехлем Трайно премахва ЧПВ чрез третиране на местата по тялото! Рецидив може да се появи, но при правилно провеждане на терапията, според приложеното упътване, рецидив няма да се появи отново.

Какво е важно да знаем и на какво трябва да обърнем особено внимание?

Най-важното нещо при употреба на Старопланински мехлем за кокоши трън и брадавици, както вече спомнахме, е че мехлемът не е козметично, а натурално средство за много ефикасно и бързо премахване на вирус променящ кожата, който се появява в следствие действието на Човешки Папиломен Вирус (ЧПВ). Следователно, обърнете внимание на следното:

 • Третирайте само местата засегнати от вируса и много малко областите около засегнатата част.
 • Избягвайте допир с очите. Ако това се случи, измийте очите обилно със студена вода и потърсете лекарска помощ.
 • Ако при нанасяне усетите силно горене, болка, силно зачервяване, ВЕДНАГА прекъснете лечението, премахнете мехлема от кожата, третирайте мястото с хидратантен крем. При някои хора кожата е твърде чувствителна и в тези случаи не се препоръчва употреба.
 • Забранена е употребата на продукта при хора, които боледуват от диабет (Diabetеs Mellitus). Това се налага поради това, че споменатата болест, освен всичко останало, се проявява и с проблеми с циркулацията на кръв и е възможна евентуална поява на гангрена на пръстите на краката. В такива случаи употребата на нашия продукт има противопоказания. Същото важи и за хора с проблеми само с циркулацията поради същите причини, както при хората със захарна болест.
 • При деца под 10 години: Не се препоръчва третирането на кожата на малки деца, особено на лицето, или се извършва лечение внимателно и със задължителното присъствие на родител.
 • Забранена е употребата на продукта при бременни жени. Няма данни как споменатите съставки могат да се отразят на развитието на плода по време на бременност и затова като предпазна мярка не препоръчваме употреба от бременни жени.

Мехлем за Кокоши трьн и Брадавици

И накрая това, което е най-важно е това, че преди употребата на мехлема, за да избегнете нежелани реакции от продукта, задължително се консултирайте с Вашия личен лекар или фармацевт.

Други бележки:

 • Срок на годност: 90 дни след отваряне на шишенцето
 • Съхранявайте мехлема на тъмно и сухо място, недостъпно за деца.
 • Опаковка на мехлема: Стъклено шишенце, 15мл
 • Цена на Българския пазар: =27.00 лв.

Начин на покупка:

 • Продуктите ще бъдат изпратени по Еконта. Експресна доставка с наложен платеж. Разходите по доставката не са включени в цената. Срокът на доставката е 1-2 работни дни.