Зимата пристигна, а за краката ни това означава, почивка отново се връщам към затворените обувки. Ако е неудобно и тясно, може да ни донесе различни проблеми, а един от най големите е кокоши трън.


В допълнение към факта, че тя не изглежда добре на кожата на краката ни, тази промяна е много болезнена, което затруднява ежедневните дейности като работа, пазаруване или ходене. Ако някога сте имали кокоши трън, тогава определено знаете каква е болката!

Какво е единственото нещо, което искаме, когато имаме кокоши трън?

Да се отървем от кокоши трън!

Ето защо често искаме и изпробваме различни решения, с които се сблъскваме в Интернет. В крайна сметка се оказва, че прекарахме време и пари, а любопитството около нас продължава да ни пречи да ходим нормално. Често се случва да влошаваме състоянието, като използваме агресивни неща, които могат да причинят дори инфекция.

Как да премахнете кокоши трън от краката?




Първо, не го режете, не го исцеждйте и не правете нищо подобно защото това само ще удължи агонията. Когато направите топла вана за краката си и смекчите мазолите, потърсете разтвор на естествена основа, защото може да сте сигурни, че няма да има странични ефекти.


На природата винаги можем да разчитаме само е въпроса кое растение да изберем?


Едно от растенията, което е най-големият враг на кокоши трън, е дебелец. Сигурно сте чували за това растение, което може да оцелее при всички екстремни условия, както суша, така и студ. Той има различни лечебни свойства и е отличен и за успокояване на възпалителните процеси на кожата.


Бръшлян не е просто пълзящо растение, което служи за декорация по стените, тя също се използва за лечение на много здравословни проблеми. Защо се препоръчва за кокоши трън? Благодарение на активния си ефект върху вирусите и бактериите. В дивата мента са лечебни и листа и цветя и дървото. Съшност цялото растение. Успокоява в контакт с кожата, което със сигурност ще облекчи болката, причинена от кокоши трън.


Грижете се за краката си и се опитайте да носите удобни обувки, и ако възникне проблем, само решенията на естествената база са безопасни.

0 Shares: