Блог

Потребителски рейтинг: 5 / 5

bradavitsi

Здрава кожа на ръцете без брадавици? Да, възможно е!

Кожата на ръцете е много чувствителна, и когато е обхваната с някъква инфекция пречи на ежедневието ни. В зависимост от това каква работа вършите, проблемите с кожата на ръцете, особено по дланите, могат да ви причинят многобройни мъки. Именно брадавиците са едни от тези проблеми, но не се притиснявайте не сте единствените. Заради спадането на имунитета или поради различни инфекции, повечето хора се сблъскват с това неприятно кожно заболяване.

Каква е главната причина за появата на брадавиците? Вирусна инфекция в горния слой на кожата.

Инфекцията която причинява това кожно заболяване може да бъде причинена от над 100 различни видове ХПВ вируси. Как се озовава в кожата? Този вирус намира най-късия път до кожата чрез драскотинки и наранявания. Ако докоснете с наранена част от кожата определен обект, да вземем за пример кърпа, която педи това е била ползвана от човек който има брадавици или имунитета ви е слаб, има голяма вероятност да се наложи и на вас да потърсите решение за премахването на брадавици. Дори ръкуване, ползване на фитнес уреди, които не са били дезинфекцирани, могат да причинят появата на брадавици върху ръцете, така че внимавайте. Много е важно да се спазва хигиена на ръцете защото появата на ноктояд или гризане на ноктите може да бъде предусловие за образуването на брадавици.

Потребителски рейтинг: 4 / 5

Диета за хемороиди

Поява на хемороиди може да бъде предизвикана от различни фактори, катд възраст, дизфункция на черен дроб, наплънялост, ама, най честа причина за поява на хемороиди е неправилно хранене. Лошо и неправилно хранене е причина за поява на запек. Твърди изпражнениа правят налягане на ректалните вени, и сичко това предизвиква поява на хемороиди. Най добър начин на хранене за хора с проблем хемороиди е базирана на храна коя садържа много растителни влакна.

Какво да ядете? Това е лист със хранителни стоки и трябва задължително да е във вашата диета за хемороиди.

Потребителски рейтинг: 4 / 5

Изпотяване на краката

Когато за пръв път в пролетта зимате чехли и сандали, хората забелязат кожни промяни между пърстите, около ноктите и по цялото стапало. До като ни краката бяха хубаво затоплени в зимните обувки, гъбичките и различни паразити са се настанили и гъбичните инфекций вече са тука.

В повече случай кандида е тя коя ни причинява неудобство и тя е единствено виновна за третия и четврти или четврти и пети пръс на краката, а в някои случай вазможно е да се рашири като гъбична инфекция на ноктите и на стапалата.

Атлетичен крак вече не представява само заболяване на спортистите. Сега вече и децата имат същите проблеми, просто защото са цял ден в маратонки-в училище, различни тренировки а сега вече и времето за басейн наближава а там са паразитите най распространени.

Потребителски рейтинг: 4 / 5

Жените са по-податливи на инфекции

Известната компания за интимна грижа "Wet" поръчала и провеждала задълбочени изследвания по темата: Кога жените ще искат да прекарат нощта с някой, който не знаят? Резултатите от това изследване бяха изключително изненадващи и казват, че след бизнес семинари и няколкодневни официални пътувания Нова година е момент и място, където жените предпочитат да се включат в сексуален контакт с непознат човек. Дори за трийсет и три процента от анкетираните жени партита за новогодишни и коледни празници са най-подходящите места за секс в родължение на една нощ. Според изследванията на американските социолози развитието на социалните мрежи като и използване на интернет и смарт телефоните в съвременните комуникаций са още една причина за лесно намиране партнюр за секс на една нощ.
Бързото и лесно въвеждане, отворената комуникация, достъпът до лична информация и възможността за профилиране на потенциален партньор чрез интернет водят до по-лесно ангажиране в секс с една нощ с непознат или приятел от Facebook или Twitera. Въпреки това, нощта с непознатия, сутрин може да бъде кошмарна с някои от болестите и вирусите. Жените са по-податливи на инфекции, предавани по полов път, отколкото мъжете. Това не е заради промискуитет, а заради анатомията преди всичко. Много по-лесно мъж предава инфекция на жена, отколкото обратното. Освен това при жените е по-трудно да се открият тези заболявания. Ето списък на най-честите симптоми на полово предавани болести. Ако забележите поне едно, незабавно се свържете с лекар, докато не стане твърде късно.

Потребителски рейтинг: 5 / 5

проблем с краката си

Къпуване и правилния избор на обувквите са от голямо значение, защото сме във тях почти цял ден. Надяваме се, да когато избирате обувки, зимате качествена, анатомична обувка, от кожа и естествен материял, за да вие удобно на стъпалата.

Когато къпувате помислете си-какво искат вашите крака? Качествените обувки са съкпички, ама са добър избор за вашите крака.

Потребителски рейтинг: 3 / 5


Екзема или атопичен дерматит са много честа заболявания на кожата. Проучванията показват, че 20 % деца до пет години получава екзема. След петата година от живота на половината от пациенти кожните промяни изчезват, и на много малък процент екзема остава и когато пораснат. Екзема, всъщност представлява кожен възпалителен процес, който е имунен отговор на организма към различни вътрешни и външни фактори.

Екзема при малките деца и възрасните хора не се являва на същите места и същите симптоми. При децата между 2 месеца и една година екзема се являва като зачервяване на кожата, съврбеж, обрив най вече на бузите и шията, или пак на някое друго място по тялото. Силен сърбеж се появлява предимно през ноща, и заради това не се препоръчва къпане в вана. Земите си един бърз душ.

Потребителски рейтинг: 5 / 5

КРЪВ В ИЗПРАЖНЕНИЯТА

Колко сериозно би трябвало да е да разберете внезапните симптоми, които ви убеждават за секунди, че сте в опасност за здравето?

Понякога тялото ви изведнъж се разклаща поради внезапни спазми или внезапна болка в гърдите. Вашият мозък работи бързо. Трябва ли веднага да се обадя на лекар?, Или ще се права че нищо не се е случило?

Геоги Петров от Бургас незабавно интерпретира своя симптом с най-лошия сценарий. Проблемът му - видя кръв в изпражнениата си. "Изплашен съм", казва Георги, четиридесетгодишен застрахователен агент, който е в отлична форма. "Веднага помислих за рак на дебелото черво и бях сигурен, че съм мъртъв!"

Потребителски рейтинг: 0 / 5

kokoshi trn

Зимата пристигна, а за краката ни това означава, почивка отново се връщам към затворените обувки. Ако е неудобно и тясно, може да ни донесе различни проблеми, а един от най големите е кокоши трън.

В допълнение към факта, че тя не изглежда добре на кожата на краката ни, тази промяна е много болезнена, което затруднява ежедневните дейности като работа, пазаруване или ходене. Ако някога сте имали кокоши трън, тогава определено знаете каква е болката!
Какво е единственото нещо, което искаме, когато имаме кокоши трън?

Да се отървем от кокоши трън!

Кошница

Кошницата е празна

Ето защо да бъде използван Старопланински мехлем !

  • 100% натурални продукти
  • Дългата традиция. Изработени от рецепти на планинците
  • Лечението е безболезнено и високо ефективно
  • Не дразни и не са нанесени щети на здравата тъкан
  • Няма нужда от мазилки и превръзки по време на терапията
  • Не атакува здрава тъкан и новообразуваната кожа

Кой и Където?

Растения за вземането на балсамите са събрани в село Велика Луканйа кое се намира в сърцето на националния парк на природата Балкан на територията на община Пирот, Р. Сърбия. Всичките мехлеми се правят в това селище, на регистрираното земеделското домакинство на Г-н Томислав Варагич.

В момента те са тук:

В момента има 295  гости и 5  потребителя и в сайта

Гаранция

Ако има някаква причина не сте доволни от нашите продукти, ние Ви гарантираме възстановяване на сума в пълен размер в най-кратки срокове от момента на жалбата.