Блог

Потребителски рейтинг: 4 / 5

Диета за хемороиди

Поява на хемороиди може да бъде предизвикана от различни фактори, катд възраст, дизфункция на черен дроб, наплънялост, ама, най честа причина за поява на хемороиди е неправилно хранене. Лошо и неправилно хранене е причина за поява на запек. Твърди изпражнениа правят налягане на ректалните вени, и сичко това предизвиква поява на хемороиди. Най добър начин на хранене за хора с проблем хемороиди е базирана на храна коя садържа много растителни влакна.

Какво да ядете? Това е лист със хранителни стоки и трябва задължително да е във вашата диета за хемороиди.

Потребителски рейтинг: 4 / 5

Изпотяване на краката

Когато за пръв път в пролетта зимате чехли и сандали, хората забелязат кожни промяни между пърстите, около ноктите и по цялото стапало. До като ни краката бяха хубаво затоплени в зимните обувки, гъбичките и различни паразити са се настанили и гъбичните инфекций вече са тука.

В повече случай кандида е тя коя ни причинява неудобство и тя е единствено виновна за третия и четврти или четврти и пети пръс на краката, а в някои случай вазможно е да се рашири като гъбична инфекция на ноктите и на стапалата.

Атлетичен крак вече не представява само заболяване на спортистите. Сега вече и децата имат същите проблеми, просто защото са цял ден в маратонки-в училище, различни тренировки а сега вече и времето за басейн наближава а там са паразитите най распространени.

Потребителски рейтинг: 4 / 5

Жените са по-податливи на инфекции

Известната компания за интимна грижа "Wet" поръчала и провеждала задълбочени изследвания по темата: Кога жените ще искат да прекарат нощта с някой, който не знаят? Резултатите от това изследване бяха изключително изненадващи и казват, че след бизнес семинари и няколкодневни официални пътувания Нова година е момент и място, където жените предпочитат да се включат в сексуален контакт с непознат човек. Дори за трийсет и три процента от анкетираните жени партита за новогодишни и коледни празници са най-подходящите места за секс в родължение на една нощ. Според изследванията на американските социолози развитието на социалните мрежи като и използване на интернет и смарт телефоните в съвременните комуникаций са още една причина за лесно намиране партнюр за секс на една нощ.
Бързото и лесно въвеждане, отворената комуникация, достъпът до лична информация и възможността за профилиране на потенциален партньор чрез интернет водят до по-лесно ангажиране в секс с една нощ с непознат или приятел от Facebook или Twitera. Въпреки това, нощта с непознатия, сутрин може да бъде кошмарна с някои от болестите и вирусите. Жените са по-податливи на инфекции, предавани по полов път, отколкото мъжете. Това не е заради промискуитет, а заради анатомията преди всичко. Много по-лесно мъж предава инфекция на жена, отколкото обратното. Освен това при жените е по-трудно да се открият тези заболявания. Ето списък на най-честите симптоми на полово предавани болести. Ако забележите поне едно, незабавно се свържете с лекар, докато не стане твърде късно.

Потребителски рейтинг: 5 / 5

проблем с краката си

Къпуване и правилния избор на обувквите са от голямо значение, защото сме във тях почти цял ден. Надяваме се, да когато избирате обувки, зимате качествена, анатомична обувка, от кожа и естествен материял, за да вие удобно на стъпалата.

Когато къпувате помислете си-какво искат вашите крака? Качествените обувки са съкпички, ама са добър избор за вашите крака.

Потребителски рейтинг: 3 / 5


Екзема или атопичен дерматит са много честа заболявания на кожата. Проучванията показват, че 20 % деца до пет години получава екзема. След петата година от живота на половината от пациенти кожните промяни изчезват, и на много малък процент екзема остава и когато пораснат. Екзема, всъщност представлява кожен възпалителен процес, който е имунен отговор на организма към различни вътрешни и външни фактори.

Екзема при малките деца и възрасните хора не се являва на същите места и същите симптоми. При децата между 2 месеца и една година екзема се являва като зачервяване на кожата, съврбеж, обрив най вече на бузите и шията, или пак на някое друго място по тялото. Силен сърбеж се появлява предимно през ноща, и заради това не се препоръчва къпане в вана. Земите си един бърз душ.

Потребителски рейтинг: 5 / 5

КРЪВ В ИЗПРАЖНЕНИЯТА

Колко сериозно би трябвало да е да разберете внезапните симптоми, които ви убеждават за секунди, че сте в опасност за здравето?

Понякога тялото ви изведнъж се разклаща поради внезапни спазми или внезапна болка в гърдите. Вашият мозък работи бързо. Трябва ли веднага да се обадя на лекар?, Или ще се права че нищо не се е случило?

Геоги Петров от Бургас незабавно интерпретира своя симптом с най-лошия сценарий. Проблемът му - видя кръв в изпражнениата си. "Изплашен съм", казва Георги, четиридесетгодишен застрахователен агент, който е в отлична форма. "Веднага помислих за рак на дебелото черво и бях сигурен, че съм мъртъв!"

Потребителски рейтинг: 0 / 5

kokoshi trn

Зимата пристигна, а за краката ни това означава, почивка отново се връщам към затворените обувки. Ако е неудобно и тясно, може да ни донесе различни проблеми, а един от най големите е кокоши трън.

В допълнение към факта, че тя не изглежда добре на кожата на краката ни, тази промяна е много болезнена, което затруднява ежедневните дейности като работа, пазаруване или ходене. Ако някога сте имали кокоши трън, тогава определено знаете каква е болката!
Какво е единственото нещо, което искаме, когато имаме кокоши трън?

Да се отървем от кокоши трън!

Кошница

Кошницата е празна

Ето защо да бъде използван Старопланински мехлем !

  • 100% натурални продукти
  • Дългата традиция. Изработени от рецепти на планинците
  • Лечението е безболезнено и високо ефективно
  • Не дразни и не са нанесени щети на здравата тъкан
  • Няма нужда от мазилки и превръзки по време на терапията
  • Не атакува здрава тъкан и новообразуваната кожа

Кой и Където?

Растения за вземането на балсамите са събрани в село Велика Луканйа кое се намира в сърцето на националния парк на природата Балкан на територията на община Пирот, Р. Сърбия. Всичките мехлеми се правят в това селище, на регистрираното земеделското домакинство на Г-н Томислав Варагич.

В момента те са тук:

В момента има 439  гости и няма потребители и в сайта

Гаранция

Ако има някаква причина не сте доволни от нашите продукти, ние Ви гарантираме възстановяване на сума в пълен размер в най-кратки срокове от момента на жалбата.